Compania unde lucra unul dintre motociclistii care au murit in comuna Codaesti infiinteaza o bursa cu numele acestuia

Conducerea Rodbun Grup a decis să instituie „Bursa Irinel Sacu pentru cercetare agricolă”. Această bursă va fi creată cu un scop precis: un tânăr student în agronomie va continua proiectele începute de Irinel Sacu, bineînțeles, având tot suportul viitorilor colegi din Rodbun.

“Sperăm că Irinel îl va îndruma de acolo, de sus, mândru de diferența pe care a făcut-o în lume, alături de noi”, au transmis reprezentanții Rodbun Grup.

Irinel Sacu a ocupat funcția de director tehnic în cadrul Rodbun. A decedat alături de încă două persoane, duminică (19 mai 2024), în urma unui accident rutier. Nefericitul eveniment s-a petrecut în județul Vaslui, pe DN 24.

„Prin pasiunea sa pentru agricultuă, Irinel Sacu a câștigat admiratia și respectul celor alături de care a muncit. Orele lungi de serviciu au trecut mai ușor pentru că a avut parte de o familie înțelegătoare, care l-a sprijinit în tot ce a întreprins în parcursul său profesional…El a fost apreciat de colegii alături de care a lucrat, datorită ambiției și profesionalismului de care a dat dovadă în proiectele în care a fost implicat. A lucrat intens pentru ca aceste proiecte să prindă viață și să ajute agricultura românească”, a transmis compania RodBun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *