Compania de Transport Public Iași implementează măsuri împotriva caniculei

În anticiparea perioadelor de caniculă extremă, Compania de Transport Public Iași anunță că a implementat un set de măsuri proactive pentru a asigura confortul și siguranța călătorilor săi.

În contextul condițiilor meteorologice extreme, echipa Companiei de Transport Public Iași a intensificat intervențiile pentru a menține funcționarea optimă a transportului public. Măsurile sunt orientate în principal către prevenirea perturbărilor și asigurarea unei experiențe de călătorie fără incidente.

În primul rănd, am instalat dozatoare de apă la capetele de linie, facilitând accesul rapid și convenabil al călătorilor la apă potabilă. Această inițiativă are scopul de a promova o hidratare adecvată în rândul pasagerilor, în timp ce aceștia utilizează serviciile noastre de transport.

De asemenea, pentru a menține infrastructura tramvaielor în stare optimă, am intensificat udarea liniilor de tramvai, evitând astfel fluidizarea chitului mastic și contribuind la menținerea siguranței călătoriilor.

Compania de Transport Public Iași reafirmă angajamentul său față de siguranța și confortul călătorilor, fiind dedicată să ofere servicii de calitate în orice condiții meteorologice.

Echipa noastră este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor dvs., iar pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la email sesizari@sctpiasi.ro sau la Telverde 0800 110427.


Despre Compania de Transport Public Iași: Compania de Transport Public Iași (CTPI) asigură servicii de transport urban pentru comunitatea din Iași și zona metropolitan, contribuind la mobilitatea urbană și conectivitatea locuitorilor orașului.

Echipa CTP Iași este dedicată continuării îmbunătățirilor în serviciile de transport și gestionării eficiente a resurselor în beneficiul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *