Compania aeriana Dan Air muta zborurile de pe Aeroportul Brasov la Bacau

Compania Dan Air se relocă, începând cu 13 noiembrie 2023, pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău. Decizia a fost luata dupa ce Aeroportul din Brasov a prelungit actualul program pana la 15 ianuarie.

„Am fost nevoiți să luăm o decizie care vă va afecta pe mulți dintre voi. Aeroportul Internațional Brașov a prelungit actualul program, 7:00-19:00, până pe 15 ianuarie 2024. Orarul redus de funcționare al aeroportului și lipsa dotărilor corespunzătoare ne-au pus de multe ori în situația de a ateriza în alte orașe, lucru care a produs întârzieri și mult disconfort pentru voi, pasagerii. Știm cât de greu a fost să vă prelungiți călătoriile cu câteva ore în plus, să așteptați în aeroporturi sau să ratați evenimente importante, chiar dacă noi ne-am asigurat, pe cheltuiala noastră, că vă aducem în siguranță la destinație”, a anuntat compania.

Următoarele curse, operate până acum de pe aeroportul Brașov, au fost încărcate în sistemul de rezervări pentru perioada 13.11- 11.12.2023 și vor fi efectuate temporar din Bacău:

Bruxelles, Munchen, Nuremberg, Stuttgart, Madrid, Barcelona, Valencia

Din luna decembrie, cu același operator, de pe aeroportul băcăuan, călătorii vor putea ajunge în 8 destinații europene:

Londra Luton, Dublin, Bruxelles, Madrid, Barcelona, Torino, Liverpool, Roma.

Dan Air este a treia companie care operează de pe aeroportul din Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *