Comisarii ANPC Galați își fac meseria mergând pe jos

Comisarii ANPC Galați au aplicat o amendă de 30.000 lei unui restaurant din zona centrală a orașului unde au găsit mizerie, excremente de șoareci și produse expirate.

Inspectorii au fost nevoiți să meargă în misiune la pas, întrucât mașinile din dotare nu dispun de RCA. În plus, comisarul șef Sorin Susanu susține că instituția riscă să rămână fără gaz și curent electric primind un preaviz de debranșare. Acesta a lansat un atac direct la adresa președintelui ANPC, Horia Constantinescu pe care îl acuză de management dezastruos.

În Moldova, comisarii ANPC Galați și Vrancea nu pot folosi mașinile de serviciu întrucât nu au fost alocați bani pentru polițele de asigurare. Susanu consideră că au fost bani alocați inutili de către instituție pentru achiziționarea cu 14.000 euro a 20 stații walkie talkie.

„Am convingerea fermă că domnul ministru Florin Spătaru nu poate accepta astfel de situații și va face toate demersurile legale necesare pentru ca activitatea ANPC să intre în normalitate! Solicit (și public) domnului Horia Constantinescu să nu mai folosească aceasta instituție doar pentru interesul personal și să înțeleagă ca managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine și circ mediatic”, a declarat comisarul șef Sorin Susanu pe pagina sa de Facebook.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!