Comasarea alegerilor, nemultumeste partidele din opozitie

Comasarea alegerilor, nemultumeste partidele din opozitie. Coaliția a decis strategia comună pentru alegeri: alegeri comasate și liste comune. Membrii PMP sunt de parere ca acest lucru va duce la disensiuni la nivel local in mai toate judetele si ca nu au niciun interes in afara de cel al coalitiei PSD-PNL.

Comasarea alegerilor, nemultumeste partidele din opozitie

Partidele din coalitie au convenit asupra comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale. Acestea din urmă erau programate în septembrie. Prin comasare, ambele alegeri vor avea loc pe data de 9 iunie.

Cele doua partide au stabilit déjà o strategie prin care vor fi organizate alegerile.

CITESTE SI: Coaliția a decis strategia comună pentru alegeri, la ora 16.00 va fi validată în ședințele PSD și PNL. Decizia finală, anunțată la ora 19.00

Petru Movila, presedinte PMP Iasi: „Daca se va lua decizia comasarii alegerilor europarlamentare cu candidati comuni pentru PNL si PSD, si alegeri locale cu candidate separati, putem vorbi de cea mai rusinoasa decizie in politica romaneasca luata in ultimii ani. Asta arata ca Iohannis si Ciuca si Ciolacu nu au niciun interes pentru oameni si cetateni„.

Cel mai tare se va putea vedea in campania pentru alegerile locale. „Candidatii PNL si PSD se vor bate la baioneta, unii vor aduce argumente, altii se vor jigni intre ei cat e ziua de mare, iar seara ii vom vedea la o bere, vor face poze si vor da mesaje comune”, a mai precizat Petru Movila.

Cele două partide vor participa pe liste comune la europarlamentare. Rămâne de văzut cine va deschide lista: un independent sau un candidat de la PSD sau de la PNL. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *