Colinde in dar, editia a III-a

eveniment copii autism

Copiii și tinerii cu autism din Iași primesc cu inima deschisă un cadou emoționant, în cea mai frumoasă perioadă a anului, cea a sărbătorilor de iarnă.
Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR), filiala Iași, organizează o nouă ediție a evenimentului ”Colinde în dar”,
cu scopul de a strânge fonduri pentru asigurarea continuității terapiei pentru beneficiarii organizației.

Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 18:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi, iar accesul se va face pe
bază de invitație, care este în valoare de 30 de lei. Invitațiile pot fi rezervate la adresa de e-mail: contact@ancaar-iasi.ro, la telefon: 0332 408826 sau pot fi achiziționate înainte de începerea concertului, de la locul de desfășurare al acestuia.

Concertul de colinde va fi susținut de către prietenii tinerilor cu autism din cadrul Corurilor Angeli și al Corului Perpetuum. Momente speciale vor oferi și micii actori ai trupei de teatru So Trupa, de la Palatul Copiilor Iași. Amfitrioana evenimentului va fi jurnalista Raluca Daria Diaconiuc, care este alături de familia ANCAAR – filiala Iași de mulți ani.

Elevi ai Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă” și-au dorit să fie alături de copiii și tinerii cu autism. Împreună cu profesorii lor și-au propus să doneze lucrări de artă realizate de ei, pentru a putea fi vândute în cadrul concertului, iar fondurile obținute să fie direcționate către ANCAAR – filiala Iași.