Colegiul Agricol din Iași are imn și o nouă mascotă

Colegiul-Agricol-si-de-Industrie-Alimentara-„Vasile-Adamachi”-Iasi

Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” din Iași a marcat încheierea școlii profesionale printr-o serie de activități. În cadrul ceremoniei de absolvire, pe lângă premierea elevilor a fost lansat și imnul cu mascota școlii.

Aproximativ 70 de elevi au terminat anul acesta cursurile școlii profesionale la Colegiul Agricol din Iași. Sunt tineri care au obținut calificări diferite precum cele de brutar-patiser, mecanic și horticultor. Ceremonia de absolvire a fost una plină de emoție atât pentru elevi, cât și pentru părinți.

Activitățile din cadrul acestei noi întâlniri cu toți copiii școlii marchează un sfârșit și un nou început. Ne-am propus să sărbătorim finalizarea cursurilor la clasele de profesionale, la clasa a XI-a dar în același timp, să inaugurăm simbolurile care ne reprezintă ca și comunitate școlară, respectiv imnul școlii și mascota școlii. Vrem să promovăm faptul că suntem o adevărată comunitate, că toate lucrurile le facem împreună pentru elevi, pentru comunitatea lărgită a părinților și în același timp pentru colegii noștri., a declarat Beatrice Carmen Zelinschi, directorul Colegiului Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi”.

Conducerea a pregătit un moment artistic în care a fost lansat imnul școlii.

În perioada următoare, conducerea școlii va organiza un concurs pentru a da un nume mascotei.