Coalitia PSD – PNL in etapa contrelor dintre Marcel Ciolacu si Florin Citu

ciolacu psd

Pe fondul discutiilor din ultima perioada, Marcel Ciolacu a transmis liberalilor ca o eventuala rupere a coalitiei de guvernamant va duce tara in pragul alegerilor anticipate.

„Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască faptul că dacă PSD nu s-ar fi hotărât și nu ar fi luat decizia – corectă, din punctul meu de vedere – de a intra la guvernare, nu ştiu cum ar fi arătat în acest moment România…Îl anunţ oficial pe domnul Cîţu: dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate”, a avertizat Marcel Ciolacu, la Antena 3. Acesta a adaugat ca Romania nu-si permite in acest moment declansarea alegerilor anticipate.

In replica, Florin Citu mentioneaza ca acestea nu pot fi declansate daca nu-si doreste Klaus Iohannis acest lucru.

„Aici cred că trebuie să vorbească cu domnul preşedinte pentru că ştim că la domnul preşedinte e decizia cu anticipatele. Deci sare puţin etapele. Noi am făcut un compromis pentru stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menţinem această coaliţie, vrem să mergem mai departe. Ne interesează ca toate măsurile din programul de guvernare să fie respectate”, a spus astazi Florin Cîţu.