CNAIR va asfalta intrările în municipiul Botoșani

botosani

Primăria municipiului Botoșani va preda aproximativ șapte kilometri de drumuri către CNAIR care va turna un covor asfaltic în acest an. Este vorba de intrările în municipiul Botoșani dinspre Iași, Suceava, Ștefănești și Săveni.

Primarul Cosmin Andrei spune că municipalitatea va preda către CNAIR aceste sectoare de drum pentru a fi asfaltate.

Toate intrările în oraș vor fi asfaltate de către CNAIR, prin DRDP Iași. Vor prelua în administrare șapte kilometri de drumuri din municipiul Botoșani. Vorbim de intrările dinspre Iași, Suceava, Săveni. Vor fi turnate covoare asfaltice până la intersecțiile cu Bulevardul Eminescu, cu strada Pacea și cu strada Împărat Traian. De asemenea, va fi turnat covor asfaltic la ieșirea spre Ștefănești”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Tot în acest an ar putea începe lucrărările de extindere la patru benzi a drumului Botoșani – Dorohoi, în zona localității Cătămărăști Deal.

„Până în luna martie au termen pentru a finaliza studiul de fezabilitate după care se va scoate la licitație proiectarea plus execuția. Sunt șanse ca în toamnă să înceapă lucrările în zona Cătămărăști Deal”, a precizat Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.