Cluj| DIICOT a confiscat 50 de grame de cannabis și 30.000 de lei de la un traficant

poza

Ieri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de canabis, suma de 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai 2020 – august 2021, inculpatul a procurat diverse cantități de cannabis pe care, ulterior, le-a comercializat către consumatori de pe raza municipiului Cluj.

Totodată, la data de 22.07.2019, inculpatul a fost depistat, la un festival organizat pe raza județului Cluj, având asupra sa cantitatea de aproximativ 3 grame de cannabis.

La data de 08.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de canabis, suma de 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.