Cluburile din Mamaia, comparate cu cele din Ibiza la prețuri

Dacă hotelurile şi pensiunile din Mamaia nu au dus lipsă de clienţi săptămâna trecută, în cluburile exclusiviste a bătut vântul. Festivalul Neversea a atras ca un magnet turiştii ajunşi pe litoral. În acest weekend, însă, patronii localurilor promit să îşi ia revanşa.

Alexandru Vintilă, manager club: Avem mâine seară muzică live, Mihail. Diseară avem Dj pe partea de cină. Sâmbătă îl avem pe Mario Fresh. A fost puţin mai liber.06: Încercăm să recuperăm, de asta facem şi evenimentele.

Şi vremea o să îi ajute din plin pe proprietarii localurilor. La malul mării se anunţă un weekend fierbinte. Însă cei care aleg să petreacă o noapte în club, trebuie să aibă pregătiţi ceva bani.

Iar şampania a început să curgă încă de ieri.

Turist:Foarte frumos, ceva foarte special.

Reporter Observator: E costisitoare? 

Turist: Nu prea.Undeva între 60 şi 80 de milioane.

Cei care încă nu şi-au rezervat o cameră la malul mării pentru acest weekend, trebuie să se grăbească. Peste 80% dintre unităţile de cazare de pe întreg litoralul au fost deja ocupate.

Ştefan Necula, manager agenţie de turism: În staţiunea Mamaia se aşteaptă foarte mulţi turişti. Deja intrăm în perioada de vârf de sezon şi disponibilităţile sunt scăzute. Avem oferte pe last-minute care sunt destinate pentru a vinde ultimele camere disponibile.

Preţurile pentru o cameră de cazare în staţiunea Mamaia, de exemplu, pornesc de la 600 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *