Clubul IMPACT de la Liceul Tehnologic Economic de Turism a început activitățile de voluntariat din acest an

Sharing is caring!

Clubul Impact ECO3 de la Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iași coordonat de către d-na profesor Culbec Magda, cu sprijinul direct al d-nei profesor Stoian Marie- Jeanne, a organizat prima ediţie a proiectului ”Gustul Toamnei”, pe data de 23 octombrie 2019.

Prima activitate s-a desfășurat în curtea școlii, sub forma unei expoziții cu vânzare, realizată de elevi și a avut ca scop: obținerea de fonduri pentru implementarea unui proiect caritabil: ,,Din inimă de copil”. Elevii au procurat diverse produse agro-alimentare specifice sezonului în care ne aflăm și au realizat produse simple de patiserie, pe care le-au prezentat într-o expoziție cu vânzare.

Clubul a fost redeschis la nivelul liceului, în luna martie 2019, în parteneriat cu Fundaţia Noi Orizonturi. Prin activităţile Clubului Impact ECO3, elevii învaţă să conceapă şi să pună în practică proiecte în folosul comunităţii, dezvoltându-şi în acest fel abilităţi de viaţă şi competenţe în domenii precum: cetăţenie activă, antreprenoriat social şi leadership.

Urmărim, prin activităţile noastre săptămânale, să dezvoltăm în rândul elevilor atitudini și valori autentice, precum: încrederea, integritatea morală, respectul de sine și pentru celălalt, compasiunea, perseverenţa, curajul, solidaritatea, participarea şi responsabilitatea, care îi vor pregăti atât pentru viaţa personală, cât şi pentru cea profesională.

shares