Clinica Veronica a fost astăzi sfințită

Clinica Veronica este prima clinica din Romania care va oferi gratuit consultatii si tratament de specialitate persoanelor nevoiase. Clinica a fost restaurata intr-un an in cladirea unui fost hotel din zona Tudor Vladimirescu.

Acum, fiecare camera a cladirii are un scop, care deserveste ca salon pentru pacienti, fie drept un cabinet de specialitate. De asemenea, in cadrul clinicii, la parter va fi si o farmacie de unde pacientii isi vor putea lua medicamentatia gratuit. Ridicat cu bani din donații clinica va îngriji cu prioritate femeile însărcinate, mamele singure şi copiii.

Daca primele etaje sunt destinate mai mult adultilor, ultimul etaj va deservi zona de pediatrie, dar si capela unde pacientii vor putea merge sa se roage. De asemenea, la clinica mamele si copilasii vor avea acces si la servicii de Stomatologie.

Dan Damaschin – Președinte Asociația „Glasul Vieții”: „Ar fi de adaugat si faptul ca vor beneficia de acest centru, mamele sarmane sau mamele singure, tinerele femei insarcinate, studentii din campusul de langa noi pentru ca suntem in campusul Tudor Vladimirescu si desigur oamenii strazi sau copiii care provin din centrul de plasament si care nu au in clipa de fata solutii la problemele medicale„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *