Claudiu Niculescu a fost demis de la Poli Iași

WhatsApp Image 2022-10-10 at 19.17.36

Politehnica Iași s-a despărțit de Claudiu Niculescu după numai 9 etape din Liga 2, în care moldovenii au câștigat 5 partide, au remizat în două jocuri și au pierdut două întâlniri.

Luni la prânz, înainte de antrenament, primul după eșecul cu Ripensia, conducerea clubului a avut o ședință mai lungă în vestiar, cu jucătorii și staff-ul, iar la final cele două părți au decis să se despartă pe cale amiabilă.

Claudiu Niculescu a preluat echipa în vară și a lăsat-o pe locul 5 după 9 etape, la un singur punct distanță de liderul Unirea Dej. Sub conducerea lui Claudiu Niculescu, Poli a înregistrat 5 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri, dar și un eșec rușinos în Cupa României, Iașiul fiind eliminat de Dumbrăvița.

„Mulțumim, Claudiu Niculescu!

Contractul dintre antrenorul principal Claudiu Niculescu și CSM Poltehnica Iași a fost reziliat, astăzi, pe cale amiabilă. Sub comanda fostului tehnician, echipa noastră a câștigat 5 meciuri în campionat, a înregistrat 2 remize și tot atâtea înfrângeri, în total 17 puncte, cu 11 goluri marcate și 7 primite. Echipa noastră este pe locul al cincilea în clasament, la egalitate de puncte cu alte 2 formații, dar golaveraj inferior, la un punct de liderul ierarhiei.
În Cupa României, în mandatul lui Claudiu Niculescu, Poli a depășit pe Știința Miroslava în turul al treilea și a fost eliminată, în playoff, în deplasare, de CS Dumbrăvița, după executarea loviturilor de deparajare.
Clubul nostru îi mulțumește antrenorului Claudiu Niculescu și îi dorește să aibă parte de nenumărate realizări în carieră.”
este comunicatul oficial emis de Politehnica Iași.