Clădirile din întreaga lume, iluminate în culorile drapelului israelian. Ministrul de Externe şi-a exprimat mulţumirea pentru solidaritate

Mai multe clădiri celebre din întreaga lume au fost luminate în culorile drapelului israelian, în semn de solidaritate pentru Israel, după atacurile fără precedent la care a fost supus de gruparea teroristă Hamas. Ministrul de Externe israelian şi-a exprimat recunoştinţa faţă de statele solidare, relatează news.ro.

„Vă mulţumim tuturor din întreaga lume pentru mesajele constante de sprijin şi solidaritate. Aceasta este o zi sumbră pentru noi toţi aici în Israel, dar vă putem simţi dragostea şi căldura de la kilometri distanţă”, a transmis Ministerul de Externe israelian, postând o imaginie cu Poarta Brandenburg pe care era proiectat drapelul israelian.

Ambasada Israelului în România a postat duminică alte imagini ale unor clădiri iluminate în culorile drapelului naţional al Israelului sau pe care a fost proiectat drapelul israelian.

Alături de fotografia cu Poarta Brandenburg se află şi cea a Palatului Chigi, unde se află sediul Guvernului italian, precum şi imaginea Empire State Building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *