CJ Vrancea a reziliat contractul cu firma de deszapezire din sudul judetului

catalin toma

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, a solicitat rezilierea contractului cu firma de deszapezire care a actionat in sudul judetului. Acesta sustine ca firma care a obtinut contractul nu a avut echipamentele, utilajele si personalul calificat necesare unor astfel de interventii. Viscolul puternic a reusit sa blocheze accesul autoturismelor pe o mare parte din drumurile judetene din Vrancea. Au fost localitati blocate 4 zile intrucat niciun plug de deszapezire nu a actionat.

Pe baza starii de alerta, Consiliul Judetean Vrancea a obtinut sprijin pentru deszapezirea localitatilor. Fara niciun sprijin din partea autoritatilor in prima zi de ninsoare, primarii din comunele judetului, impreuna cu localnicii au fost nevoiti sa deszapezeasca singuri. Presedintele CJ Vrancea, Catalin Toma si-a cerut scuze oamenilor pentru organizarea defectuoasa.

Catalin Toma, Presedinte Consiliul Judetean Vrancea: „Activitate care din pacate a lasat foarte mult de dorit in ceea ce priveste prestarile de servicii ale unor operatori. Vreau doar sa prezint scuze tuturor celor care au avut sau au intampinat probleme pe tot ce inseamna drumurile judetene in decursul acestor zile, care au fost intr-adevar pline de viscol, pline de zapada si pline de nemultumiri si as putea spune pe buna dreptate in ceea ce priveste lotul 2, partea de sud a judetului Vrancea. Cu toate acestea tin sa remarc si chiar sa-i felicit pot spune asa, pe colegii primari pentru activitatea pe care au avut-o. S-au mobilizat foarte bine si le multumesc personal„.

Firma care s-a ocupat cu deszapezirea drumurilor din partea sudica a judetului Vrancea, nu si-a facut treava iar Consiliul Judetean a reziliat contractul.

Catalin Toma, Presedinte Consiliul Judetean Vrancea: „Dar din pacate s-a vazut ca in actiune am fost, au fost total depasiti. Fapt pentru care imi asum acest lucru si impreuna cu aparatul juridic si tot ce inseamna Consiliul Judetean am trimis inainte de a incepe aceasta conferinta notificarea de reziliere a contractului de dezapezire cu firma care a asigurat prestarile de servicii pe dezapezire in lotul 2 sud„.

In regim de urgenta, Catalin Toma a anuntat ca va face o achizitie care sa acopere intervalul ramas din sezonul rece.