CJ Iași achiziționează produse de aproape 170.000 lei pentru refugiații din Ucraina

Consiliul-Judetean-CJ-Iasi

Consiliul Județean organizează trei proceduri de achiziție cu scopul de a furniza ajutoare pentru Ucraina. Achizițiile directe se desfășoară prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, iar ofertele pot fi depuse de firme prin intermediul platformei.

Achizițiile constau în:

  • generator de curent – valoare estimată 72.000 lei
  • alte produse (saltele, prosoape, saci de dormit, șervețele de toaletă etc.) – valoare estimată de 83.960 lei
  • conserve – valoare estimată de 13.200 lei

Conform anunțurilor publicate pe SEAP, se va oferta prețul unitar pentru fiecare tip de produs și valoarea totală a ofertei în lei fără TVA, cu TVA explicitat separat și se va specifica cantitatea ofertată din fiecare tip de produs.

Prețul ofertat va include toate cheltuielile, inclusiv costul livrării, la sediul Centrului Expozițional Iași, Șoseaua Nicolina, nr. 141.

În cazul în care societatea nu este plătitoare de TVA, se va menționa acest lucru în oferta care va fi depusă. Se va menționa în ofertă durata estimată în care se pot livra produsele și termenul de valabilitate al ofertei, cât și termenul de garanție pe fiecare tip de produs. Plata se va efectua în contul de Trezorerie al operatorului economic.

Ofertele se pot depune și pe cantități parțiale sau doar pentru anumite poziții din anunțurile cu mai multe tipuri de produse. Important este și ca termenul de livrare să fie unul suficient de mic, încât să se poată organiza transportul in perioada imediat următoare.