Ciurea, în sărbătoare

lupu

In acest week end vor avea loc Serbarile Comunei Ciurea. Organizatorii au pregatit programe cultural artistice ale copiilor din Ciurea, intreceri sportive si concerte in aer liber. Cele doua zile de sarbatoare se vor incheia cu spectacole de artificii.

Copiii de la scolile din comuna Ciurea s-au pregatit in ultimele saptamani pentru aceste zile de sarbatoare. Toti vor fi implicati in recitaluri de cantec si poezie, demonstratii de dans si in diverse activitati sportive. Serile se incheie cu muzica populara si de petrecere.

„Sarbatorile comunei Ciurea se vor organiza anul acesta pe 8-9 iunie. Editia a 16-a va debuta cu activitati artistice sustinute de copiii de la Scoala din Lunca Cetatuii. In a doua parte a zilei vom aveaun program artistic cu muzica, dans si voie buna, sustinut de artisti consacrati dintre care i-as aminti pe Fuego. Duminica, la ora 13 vom sfinti Centrul Cultural Ciurea, un obiectiv facut cu fonduri europene si ajuns la final. In dupa amiaza zilei de duminica vom premia familiile care implinesc 50 ani de casatorie”, a declarat Catalin Lupu, primar Ciurea.

Ansamblul profesionist Constantin Arvinte, NicuPaleru, Aurel Moldoveanu, formatia Badacica si Fuego sunt invitatii speciali ai sarbatorilor comunei Ciurea.