Circ ieftin in centrul Iasului intre AUR si Mihai Chirica

Circ ieftin in centrul Iasului intre AUR si Mihai Chirica, care se saboteaza reciproc. Edilul Iasului a raspuns in consecinta dupa ce a reaparut in geamul sediului de partid mesajul „Iesenii te roaga frumos, hotule, cara-te! Chirica un primar al mafiei imobiliare”.

AUR si Mihai Chirica se saboteaza reciproc

In acest week-end, chiar in fata sediului, au fost amplasate doua casute stradale, unde s-au vandut diverse produse. Reprezentanții partidului AUR au transmis că strategia aceasta a edilului Mihai Chirica nu îi va opri din ceea ce doresc să facă. Am contactat telefonic si reprezentantii primăriei însă aceștia nu au răspuns solicitărilor noastre pentru a vedea daca aceste constructii stradale au fost amplasate special sau este doar o pura intamplare.

CITESTE SI: Mihai Chirica discurs naucitor la adresa AUR si fostului sau partener, George Simion: „Am observat ca acel partener al meu, prea sustinut si prea putin verificat dar prezentat ca un lucru bun a devenit o piatra in bocanc pe care trebuie sa o port!”

Mihail Albișteanu – vicepreședinte AUR: „Domnul primar Mihai Chirica a incercat sa acopere cu cele doua chioscuri, casute afisul de pe geamul sediului AUR. Noi am raspandit informatia, am facut fotografii, se vede foarte clar ca restul strazii este libera si ca doar acolo au fost puse acele casute. Pentru orice om de buna credinta este clar ca au fost puse acolo in mod intentionat. Mihai Chirica nu face mai mult decat sa atraga atentia asupra subiectului. Este optiunea domniei sale, este strategia sa, daca crede ca e castigatoare, e problema lui„.

Mihai Chirica si George Simion au fost apropiati in 2019 cand actualul lider de la AUR a candidat ca si independent la alegerile eurparlamentare. Relatiile dintre cei doi erau atat de stranse incat Simion a fost lasat sa faca un clip electoral controversat la vremea respectiva in sediul Primariei.

„Pentru mine, George este unul dintre cei care s-au născut într-o altă zodie, una care nu există, zodia României celei mari, în care ne-am născut toți cei care credem în unirea tuturor provinciilor românești, a celor care se jertfesc și își pun în slujba acestui destin tot ceea ce au, o fac cu dragoste de țară fără să aștepte o răsplată. Nu există nicio limită pe care să o abordezi în ceea ce privește proiectul României Mari”, spunea Mihai Chirica în 2019.

Anii au trecut iar relatiile s-au racit totul culminand cu un protest organizat de George Simion si AUR, chiar sub geamurile Primariei. Circul a fost complet in momentul in care unul dintre liderii AUR Iasi, Vasile Puscasu, i-a cerut demisia cumatrului sau, nimeni altul decat Mihai Chirica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *