Accident grav in Husi. Un tanar de 21 de ani a suferit o amputatie de membru in urma impactului, iar alti trei adolescenti au ajuns la spital

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru asigurare măsurilor PSI, descarcerarea, deblocarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în localitatea Pădureni (ieșirea spre satul Ivănești), comuna Pădureni. La intervenție au participat și două ambulanțe cu echipaje aparținând SAJ Vaslui.
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei fete și doi băieți) cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani.

Accident grav in Husi. Un tanar de 21 de ani a suferit o amputatie de membru in urma impactului, iar alti trei adolescenti au ajuns la spital

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului. La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, seminconștientă și cu răni foarte grave. Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor. Ulterior, patru dintre victime au fost tranportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Trei victime sunt conștiente și cooperante, iar o altă victimă este intubată și se află în stare de inconștiență.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *