Ciolacu: „Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală e un afront uriaş la adresa românilor”

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, că desfăşurarea Congresului PNL cu 5.000 de persoane într-o singură sală reprezintă un „afront uriaş” la adresa cetăţenilor ţării, care sunt obligați să respecte restricții anti-Covid tot mai dure.

„Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările au explodat – este un afront uriaş la adresa românilor. Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Liderul PSD a mai adăugat că partidul pe care-l conduce a organizat, anul trecut, Congresul online și a adoptat o serie de măsuri, cum ar fi reducerea masivă a numărului de delegaţi, utilizarea mai multor spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin Internet şi prezenţa a mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală.

“Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând: cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID 19”, a conchis şeful PSD.

Congresul PNL va avea loc sâmbătă, pe 25 septembrie, la Romexpo.

sursă: epochtimes-Romania