Cine suntem?

Într-un sfert de veac echipa TELE M Iaşi a reuşit să devină un etalon de profesionalism în presa din Moldova, zona în care emite şi de unde se alimentează cu informaţii proaspete.

Tele M Iaşi a însemnat o promisiune, o provocare şi o reuşită: aceea de a oferi telespectatorilor informaţiile de care au nevoie. Tele M Iaşi a devenit în acest timp o oglindă care a reflectat cu obiectivitate problemele de zi cu zi şi a adus faţă în faţă cetăţenii şi autorităţile competente în soluţionarea problemelor acestora. Astfel, reportajele, anchetele, jurnalele de ştiri, emisiunile despre viaţa de zi cu zi a comunităţilor noastre sau cele de divertisment au impus Tele M-ul între preferinţele telespectatorilor din Moldova.

Jurnaliştii care au contribuit la consolidarea a ceea ce numim astazi brand-ul Tele M, nume care s-au impus în presa românească prin profesionalism, au primit, în decursul vremii, premii şi distincţii onorante pentru materialele difuzate de postul nostru. Esenţiale au fost pentru noi şi miile de mesaje şi aprecieri primite de la beneficiarii muncii noastre.

A fost şi a rămas pentru Tele M Iaşi acelasi deziderat: să păstrăm valorile în care noi am crezut încă de la bun început – promptitudine, echidistanţă şi profesionalism.

Ne puteţi vedea acum analogic şi digital prin reţelele de cablu din judeţele din Moldova şi pe toate meridianele lumii prin intermediul internetului, accesând paginile www.telem.ro şi www.telem.tv precum şi pagina de facebook – www.facebook.com/telem.ro.

Tele M este singurul post regional cu acoperire în reţeaua digitală RCS-RDS din judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani, Bacău, Neamţ, Vaslui, Galaţi şi Vrancea şi în reţeaua digitală TELE KOM din judeţele Iaşi, Suceava, Bacau, Botoşani, Neamţ şi Vaslui.