Exclusiv | Cine era ieșeanul împușcat mortal de polițiști astăzi. A făcut pușcărie pentru trafic de minori și proxenetism

mort

Ieșeanul (M.C.V) împușcat astăzi de către polițiști după o cursă ca în filme, are 35 de ani, este din comuna Popricani și este un client vechi al polițiștilor ieșeni.

Acesta a fost condamnat în trecut la 6 ani de închisoare de către Tribunalul Iași. Povestea începe în anul 2012, când M.C.V. a cunoscut pe internet o tânără de 24 de ani, tot din Iași, care era educatoare în Milano.

După îndelungi discuții și o întâlnire petrecută chiar la Iași, fata a fost convinsă de M.C.V. să își lase locul de muncă și să se mute în Germania, pentru ceea ce credea că va fi o poveste de dragoste.

Ajunsă în Germania, fostei educatoare i s-au năruit toate visele, după ce a aflat că M.C.V este căsătorit și că, de fapt, a fost adusă în Germania pentru a se prostitua. Procurorii spuneau la acea vreme că fata a încercat să fugă de proxenet, dar a fost convinsă, prin diferite metode, să rămână în Nurnberg, acolo unde a ajuns prostituată și a câștigat, în mai puțin de o lună circa 16.000 de euro, o parte din bani, revenindu-i, desigur, proxenetului mort astăzi.

Procurorii au aflat și de cazul tinerei din Milano în momentul în care căutau informații despre M.C.V privind un alt caz de proxenetism, petrecut cu câțiva ani în urmă.

În anul 2009, ieșeanul a reușit să seducă o minoră de numai 14 ani, care a ajuns mai apoi să se prostitueze, fiind îndrăgostită până peste cap de M.C.V. Timp de circa 3 luni, adolescenta a întreținut relații sexuale cu peste 40 de clienți pe zi, ajungând în spital din cauza epuizării.

Fata a fost atunci salvată de un client, care a ajutat-o să ajungă în România, fiind traumatizată din punct de vedere psihic.

M.C.V a murit astăzi după ce a fugit de polițiștii ieșeni și botoșăneni câteva zeci de kilometri.

Citește și:
https://telem.ro/botosani-persoana-impuscata-in-comuna-copalau/
https://telem.ro/video-ultimele-momente-din-urmarirea-barbatului-care-a-murit-impuscat-de-politisti/