Cinci canotori vasluieni au cucerit 11 medalii, din care patru de aur, la Campionatul National

Canotorii vasluieni au cucerit 11 medalii : patru de aur, trei de argint si patru de bronz la Campionatul National de Juniori, de Seniori, Tineret si Masters. Canotorii care au fãcut cinste judetului Vaslui sunt : Bianca Elena Drãghici, care a cucerit douã medalii de aur si una de bronz, Constantin Filip a obtinut douã medalii de argint si douã de bronz, Adriana Adam a cucerit o medalie de aur si una de argint , Iuliana Buhus este campioanã cu o medalie de aur si Ana Maria Matran a cucerit o medalie de bronz.

Complexul Sportiv National „Elisabeta Lipã” Snagov, judetul Ilfov, a gãzduit Campionatul National de Fond pentru Juniori pe 8-9 noiembrie si Campionatul National de Fond pentru Seniori, Tineret si Masters pe 10-11 noiembrie. Toate probele s-au desfãsurat pe distanta de 6.000 metri, la competitii participând numeroase echipaje de canotori, atât la feminin cât si la masculin. Judetul Vaslui a fost reprezentat de doi juniori, si anume Bianca Elena Drãghici (17 ani, din comuna Ivesti), legitimatã la CS Ceahlãul Piatra Neamt, si Constantin Filip (18 ani, din comuna Dumesti), legitimat la LPS „Nicolae Rotaru” Constanta. De asemenea, a mai fost reprezentat judetul nostru si de senioarele Adriana Ailincãi (cãsãtoritã Adam, 24 ani, din comuna Vãleni), legitimatã la CSM Cãlãrasi, si Iuliana Buhus (28 ani, din comuna Alexandru Vlahutã), legitimatã la CS Dinamo Bucuresti), si de sportiva U 23 Ana Maria Matran (19 ani, din comuna Cretesti), legitimatã la CSM Cãlãrasi.

Juniorii vasluieni – 2 medalii de aur si una de argint!

Chiar în prima zi de concurs la Juniori, sportiva Bianca Elena Drãghici a cucerit o medalie de aur si titlul de campioanã nationalã în proba de patru vâsle feminin (4x). Tot în prima zi, Constantin Filip a obtinut o medalie de argint în proba de patru rame masculin (4-). În cea de-a doua zi de concurs al Junioarelor, Bianca a cucerit încã o medalie de aur si un titlu national, însã în proba de patru rame feminin (4-).

Canotorii seniori au cucerit alte medalii, dintre care douã de aur!

În cea de-a treia zi de concurs, dar prima pentru Seniori, Bianca a cucerit o medalie de bronz în proba de patru rame feminin (4-). În aceeasi cursã, Adriana Adam a cucerit o medalie de aur si titlul de campioanã nationalã. De asemenea, Constantin Filip a obtinut a doua sa medalie de argint, la Seniori, în cursa de patru rame masculin (4-). Nu în ultimul rând, pe 11 noiembrie, în ultima zi a competitiei, canotorii nostri au adus judetului încã cinci medalii. Astfel, Adriana Adam a concurat în proba de patru vâsle feminin (4x) si a obtinut o medalie de argint. Iuliana Buhus a cucerit aurul si titlul national în cursa de opt plus unu feminin (8+1). În aceeasi probã, Bianca a obtinut argintul. Ana Maria Matran, care a concurat în proba de dublu vâsle feminin (2x), a cucerit medalia de bronz. Nu în ultimul rând, Constantin Filip a mai cîstigat o medalie de bronz, însã în proba de patru vâsle masculin (4x).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *