Chirica ”tună” după ce Iașul pierde la masa verde: ”Am desfăcut toate posturile, vom face anchetă”

PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPTNhYWNhNGVhYmJmMjBlMmFhZDNjMzA1N2UyMDNjYTZi.thumb

Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. Primarul Mihai Chirica a declarat că problema era încă de ieri la instalația de nocturnă.

„O să verific mâine, boala era mai lungă și nu a fost sesizată de nimeni. Îmi pare rău. Cei doi stâlpi erau alimentați din sursa stabilă, cel de-al treilea era alimentat de un generator. El era funcțional, dar nu s-a mai putut face revenirea lui pe sursa normală. Au picat ceilalți doi, care erau pe postul de transformare, sub tensiune. Acum au picat cei care funcționau de la început. 

Acum a fost o problemă de alimentare! La ora această am desfăcut toate posturile, vom face o anchetă. Vom afla în cursul zilei de mâine ce a fost acolo. Se poate trage orice concluzie! Stâlpul 4 nu a funcționat aseară la antrenament, nimeni nu a anunțat. Se poate pune problema incompetenței, la altă variantă nu ajung cu mintea. Pur și simplu e incompetență. Nu doar acest lucru mă interesează. Nici polițistul nu a sesizat, nici administratorul, nici echipa. L-am întrebat pe Andrei Cristea și a zis că ei au considerat că e o chestiune deliberată aseară!”, a declarat Mihai Chirica la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.