Chirica si Alexe invita USR si PMP la negocieri

Sharing is caring!

Alianta cu USR si PMP pentru proiectele Iasului. Presedintii PNL Iasi, Costel Alexe si Mihai Chirica invita la negocieri cele doua partide pentru obtinerea de majoritati in Consiliul Judetean si Consiliul Local. Pe de alta parte, PNL exclude orice negociere cu PSD.  

Costel Alexe, presedinte PNL Iasi

Transmitem un mesaj si o invitatie catre toate aceste formatiuni de dreapta si eu si primarul municipiului Iasi vrem sa avem discutii cu  presedintii celor doua formatiuni politice din judetul nostru, cu care ne dorim sa constituim majoritati cat mai largi tocmai pentru ca proiectele noastre, ale judetului Iasi sa aiba o sustinere mult mai mare in Consiliul Judetean si in Consilul Local si aici ne referim la Uniunea Salvati Romania si PLUS si Partidul Miscarea Populara.

Primarul reales al Iasului, Mihai Chirica a precizat ca la Iasi se poate urma modelul din Bucuresti, unde toate formatiunile politice de dreapta s-au unit pentru dezvoltare.

Mihai Chirica, primar Iasi

Ne dorim foarte mult sa preluam tot ceea ce este bun din partea tuturor partidelor cu acelasi profil ca si noi. Nu suntem cunoscatorii adevarului absolut, mai sunt idei bune si la fostii nosri adversari politici pe care ii dorim alaturi de noi, ideile bune, proiectele bune, cele constructive trebuie preluate si trebuie sa inteleaga ca si le pot sustine din interiorul administratiilor locale si nu doar din afara pentru ca implicarea redusa nu va avea un sfarsit bun pentru proiectele Iasului.

Pesedintele filialei liberale Iasi, Costel Alexe a mai precizat ca exclude orice negociere cu PSD la pentru Consiliul Local Iasi, Consiliul Judetea si celelalte UAT-uri din judet. Acesta ii considera pe social democrati, dusmani politici.

shares