Chiajna – FC Botoșani. Ciobotariu: Merg pe omogenitatea echipei, pe spiritul lor de luptă

fc botosani

FC Botoșani va întâni vineri, în deplasare, pe Concordia Chiajna, o echipă care este cu un picior în liga a doua. Partida se va juca pe sinteticul de la Chiajna, începând cu ora 18.00.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, este mai optimist după victoria cu Poli Iași și vrea trei puncte la Chiajna pentru a scăpa de grijile retrogradării. El nu intenționează să facă prea multe schimbări în primul 11 și va miza pe aceeași jucători.

“Un meci important pentru ambele formații. Chiar dacă vom întâlni ocupanta ultimului loc din play-out, este o echipă puternică, care în ultimele două-trei jocuri a jucat bine, au avut și rezultate pozitive. Am urmărit ultimul joc al lor, au făcut o partidă bună timp de 70 de minute. O echipă solidă. O să ne aștepte un joc greu. Din păcate pentru noi, timpul a fost scurt. Nu am avut timp să pregătesc acest joc așa cum mi-aș fi dorit. Merg pe omogenitatea echipei, pe spiritul lor de luptă. Mai sunt șapte meciuri, situația nu este una liniștitoare pentru noi, trebuie să acumulăm puncte pentru a ieși din acea zonă fierbinte. Suntem pregătiți, mergem la Chiajna să facem un joc bun, să repetăm evoluțiile din ultimele trei meciuri. Am încredere mare în jucătorii mei și sunt convins că dacă vom avea aceeași determinare și atitudine, vom ieși cu un rezultat pozitiv”, a declarat Liviu Ciobotariu.