Cheta pentru clanul Buzatu. Directorul DGASPC Vaslui vrea sa se imprumute la banca pentru a ajuta familia Buzatu

Directorul DGASPC Vaslui, Dragos Cazacu, prezent la pescuit alaturi de seful lui Dumitru Buzatu in ziua in care a avur flagrantul, a anuntat luni ca are de gand sa se imprumute la banca pentru a ajuta familia Buzatu. „E un moment foarte greu pentru prietenul meu, Tudor Buzatu”.„Cat timp a stat domnul presedinte pe balta eu am stat langa sculele mele de pescuit, nu am participat la niciun fel de discutii dintre domnul presedinte si domnul Savin. Nu am auzit nici discutia telefonica dintre domnul Buruiana si domnul Buzatu. E un moment foarte greu pentru prietenul meu, Tudor Buzatu, iar daca este nevoie de un sprijin financiar, am sa o fac. Imi fac un imprumut si cu mare drag am sa-l ajut. As face acelasi lucru pentru toti prietenii care mi-ar cere asta”, le-a spus Cazacu jurnalistilor.

Cazacu le-a povestit jurnalistilor cum a decurs momentul in care a fost oprit de procurorii DNA si perchezitionat.

„Eu am plecat in acea dimineata la o partida de pescuit. Aveam intentia sa-mi iau si copilul, dar acum ma bucur ca nu am facut-o pentru ca era o experienta traumatizanta pentru el, la fel cum a fost si pentru mine. Nu este deloc confortabil sa treci printr-un moment din acesta intr-o zi de concediu. Am fost pe acea balta sa pescuiesc. Am fost insotit de domnul Buruiana, fostul director economic al institutiei. Stiam ca trebuie sa vina si domnul Buzatu acolo, am auzit aceasta informatie.

A stat si el la peste, alaturi de noi. La un moment dat s-a si mancat, insa eu nu am stat mai mult de 30-40 de secunde la acea masa. Doar i-am salutat pe cei prezenti si am plecat inapoi, la pescuit”, a declarat Dragos Cazacu.

„Pe traseu am fost opriti, nestiind despre ce este vorba. Am fost scosi din masini, intinsi pe capote, intrebati daca avem obiecte interzise asupra noastra. Am fost perchezitionati apoi ni s-a spus sa ne linistim si sa nu raspundem la telefon pe perioada evenimentului. Atat eu, cat si Ana Maria Obreja, dar si domnul Ioan Buruiana ne-am panicat foarte tare pentru ca nu stiam ce se intampla. Stiam ca prin acea zona circula foarte des politia de frontiera, iar prima data m-am gandit la aceasta posibilitate. Nu am avut camp vizual cu masina in care se afla domnul presedinte si de aceea nu am vazut ce s-a intamplat acolo. Dupa ce s-au facut perchezitiile, eu, Ana Maria Obreja si Ioan Buruiana ne-am continuat drumul spre Vaslui, cu masina celui din urma.

Dupa ce am ajuns in oras, m-am dus acasa si m-am schimbat, apoi am mers acasa la domnul presedinte pentru a fi alaturi de prietenul meu, Tudor Buzatu. Nu am mers acolo ca un ‘caine’ al domnului presedinte, asa cum s-a scris, ci ca o persoana care empatizeaza cu suferinta altora. Va spun sincer ca, efectiv, nu eram pregatiti pentru acel moment. Eu am fost acolo sa ma relaxez, nu m-am dus ca sa traiesc un astfel de moment. Sub nicio forma! N-am avut nici cea mai mica idee cu ce se petrece in jurul nostru. Toti am fost luati prin surprindere”, a sustinut directorul DGASPC Vaslui.

https://cdn.performax.cz/acc/ifr.html?aab=ulite_ifr&zone=px2_leaderboard_article2&url=https%3A%2F%2Fwww.aktual24.ro%2Fcheta-pentru-clanul-buzatu-directorul-dgaspc-vaslui-vrea-sa-se-imprumute-la-banca-pentru-a-ajuta-familia-buzatu%2F&rnd=s1l2kv-v6cps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *