CFR Călători, trenuri spre Europa

foto_studenti_tren

CFR Calatori a anuntat astazi ca noul Mers al Trenurilor 2018 – 2019 va intra în vigoare începând cu data de 9 decembrie şi va fi valabil pana la 14 decembrie anul viitor. Zilnic se vor afla în circulaţie peste 1.200 de trenuri, în funcţie de perioada din an.

Trenurile Zăpezii vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei. În plus, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%, de luni până joi. Trenurile Soarelui vor asigura, în perioada sezonului estival 2019, legături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Pasagerii vor putea călători în afara ţării zilnic, cu trenuri directe din Bucureşti Nord către Viena (de la 39 euro pe sens) şi Budapesta (de la 29 euro pe sens), Chişinău (de la 19 euro pe sens), iar în sezonul estival către Sofia (de la 30 euro pe sens), Istanbul (de la 54 euro pe sens) şi Salonic (de la 56 euro pe sens). De asemenea, oferta de transport internaţional include trenuri zilnice directe către Budapesta şi din Timişoara (de la 15 euro pe sens), Cluj Napoca (de la 15 euro pe sens) şi Braşov (de la 19 euro pe sens). Foarte avantajoase sunt şi ofertele pentru călătoriile către Austria, Germania, Polonia, Slovacia şi Cehia, cât şi oferta Interrail Pass, care reprezintă un abonament valabil în toată Europa sau într-o anumită ţară din Europa„,  se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Broşura ‘Mersul Trenurilor de Călători 2018-2019’ va putea fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară la preţul de 17 lei.