SCHIMBĂRI LA CONDUCEREA ACADEMIEI CSM POLITEHNICA IAȘI

gethumbnew

Cezar Honceriu este noul șef al academiei din Copou.

În urma unei analize a activității la nivelul Academiei CSM Politehnica Iași, executivul clubului din Copou a decis încheierea colaborării cu domnii Nucu Antohi și Marian Moldovan, cei care au coordonat în ultimii ani academia din Copou.

Florin Briaur – manager executiv la CSM Politehnica Iași: „Ne dorim foarte mult ca academia să devină acel incubator de telente de care fotbalul ieșean are nevoie și să nu mai fim obligați să importăm jucători din alte părți. Activitatea la nivelul juvenil reprezintă o verigă extrem de importantă pentru club, aspect de care aș vrea să fie conștienți și antrenorii, copiii legitimați și părinții acestora. Scopul nostru este ca, prin mijloacele noastre, să-i sprijinim pe cei mici să se dezvolte, să acumuleze cunoștințe fotbalistice și umane, iar apoi comunitatea ieșeană să se bucure văzându-i făcând performanță în tricoul alb-albastru. În numele colegilor din executiv și al membrilor Consiliului Director al CSM Politehnica Iași, le mulțumesc domnilor Nucu Antohi și Marian Moldovan pentru activitatea depusă la clubul din Copou și îi urez mult succes lui Cezar Honceriu, cel care va coordona activitatea academiei avându-l aproape pe experimentatul Vasile Simionaș, specialist de incontestat pe care ne bucurăm să-l vedem extrem de implicat în viața clubului.”

Cezar Honceriu este cadru universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Al. I. Cuza din Iași. În ultimii ani a coordonat pregătirea fizică a seniorilor și juniorilor clubului nostru, dar a derulat și proiecte importamte alături de sportivi de performanță din diferite ramuri.

La sfărșitul săptămânii viitoare, grupele Elite U19, U17 și U16 ale Academiei CSM Politehnica Iași vor începe competițiile naționale oficiale din sezonul 2021-2022.