Cetățean ucrainean depistat cu permis de conducere fals

politia_de_frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, ce s-a dovedit a fi fals.

Ieri, în jurul orei 22,30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând o motocicletă înmatriculată în Ucraina, un cetățean ucrainean, în vârstă de 42 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic, suspect a fi fals.

În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că permisul de conducere în cauză este fals total. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fara permis de conducere.