„CERTITUDINI ȘI CONTROVERSE ÎN PATOLOGIA INFECȚIOASĂ”

foto_spital
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” Iași, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi, Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Asociația Institutul Pan European de Cercetare “Prof. Dr. Vasile Luca” organizează în perioada 21 – 23 iunie 2018, la Centrul de Conferințe „Palas” Iași, Conferința Națională „CERTITUDINI ȘI CONTROVERSE ÎN PATOLOGIA INFECȚIOASĂ”.
Peste 250 de medici infecționiști sunt așteptați să participe la această Conferință, devenită un eveniment tradițional în peisajul manifestărilor medicale ieșene.
Tematica științifică a evenimentului răspunde și în acest an nevoilor actualității imediate: actualități și perspective in terapia hepatitelor cronice, infecția HIV/SIDA, antibioterapia
germenilor multirezistenți – prezent și viitor, infecțiile fungice sistemice și abordarea interdisciplinară a infecțiilor sistemului nervos central sunt tot atâtea probleme acute și cu o incidență semnificativă, cu care specialiștii în patologia infecțioasă se confruntă zi de zi.