Ceremonie pentru cuplurile din Miroslava care au ajuns la „Nunta de Aur”

Intr-un cadru festiv, Primaria Comunei Miroslava a premiat astazi 18 cupluri care au implinit 50 de ani de la casatorie. Perechile de aur au fost premiate simbolic cu diplome aniversare, in semn de recunostinta din partea autoritatilor locale pentru exemplul pe care il ofera tinerilor generatii.

Persoanele premiate in cadrul festivitatii reprezinta un adevarat exemplu pentru comunitate si au aratat de-a lungul anilor ca valorile familiei sunt cele mai importante.  

Dan Niță, Primar Comuna Miroslava:

„Noi am vrut mai mult sa socializam, am vrut sa ne intalnim cu cei care implinesc 50 de ani sau au implinit anul acesta 50 de ani de la casatorie. Vrem sa ii felicitam si sa ii facem sa se simta si ei oameni importanti pentru ca sunt in inimile noastre si cautam sa fim cat mai umani cu ei.”

Sotii Simion din comuna Miroslava sunt de peste 50 de ani impreuna si se mandresc cu cei doi copii si patru nepoti.

Ortanța Simon:

„Eu pot spune ca au fost ca o poveste. Daca noi spunem acum cuiva, persoanelor care sunt mai tinere ca am avut o viata fara certuri, fara ca el sa ridice tonul sau eu la el nu ne cred. Respect, intelegere si sa lipseasca minciuna din cuplu, cred ca acesta este cel mai important lucru.”

Vasile Simon:

„Secretul este sa va intelegeti unul pe altul, sa te completezi. Acesta este secretul.”

O parte dintre cuplurile premiate ne-au marturist ca secretul unei casnicii de lunga durata este comunicarea si respectul.

Mileva Picioroga:

„Sa te intelegi unul pe altul, la greu cat si la bine. Si sa vorbeasca, nu pe telefoane. Sa vorbeasca unul cu altul, fata in fata. Asa daca stam pe telefon si pe tableta… Sa fie chibzuiti inainte de a face pasul. Nu una, doua, hai sa ne casatorim.”

Cuplurile premiate astazi au avut parte si de cateva momente speciale. Acestia au dansat pe muzica lor preferata si au cantat alaturi de artisti.

Comuna Miroslava sustine valorile familiei si incurajeaza comunitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *