Centrul Județean de Excelență Iași anunță debutul perioadei de înscriere a elevilor pentru activitățile din anul școlar 2023-2024

Centrul Județean de Excelență Iași, instituție cu personalitate juridică, înființată prin Ordinul M.E.C. nr. 5956 / 04.11.2020, va funcționa în anul școlar 2023 – 2024 ca unitate de educație extrașcolară a Ministerului Educației (Legea învățământului preuniversitar nr. 198 / 2023), sub coordonarea metodologică a Inspectoratului Școlar Județean Iași.

Rolul Centrului Județean de Excelență Iași este acela de a asigura tinerilor capabili de performanțe înalte o pregătire deosebită, focalizată pe aptitudinile și nevoile lor de instruire, de a promova metodologii și instrumente pentru depistarea valorilor autentice și stimularea creativității specifice.

Înscrierea elevilor pentru cursurile CJEX Iași, din anul școlar 2023-2024, se va desfășura în perioada 1 septembrie – 22 septembrie 2023 (ora 15.00) numai prin intermediul formularului online, disponibil pe site-ul https://cex-iasi.ro/.

Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții/ reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori. Ambele documente pot fi descărcate de pe site-ul instituției: https://cex-iasi.ro/. Completarea corectă a formularului va fi urmată de confirmarea înscrierii și de participarea la selecția pentru cursurile CJEX Iași.

Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, în regim fizic, online sau hibrid, în funcţie de situaţia existentă.Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *