Centrele medico-sociale de la Răducăneni, Podu Iloaiei si Bivolari vor fi modernizate

Consilierii județeni au aprobat într-o ședință extraordinară, depunerea cererilor de finanțare pentru modernizarea centrelor medico-sociale aflate în subordinea Consiliului Județean Iași.

Este vorba despre Centrul de Asistență Medico-Socială Bivolari, Unitatea de Asistență Medico-Socială Răducăneni și Unitatea de Asistență Medico-Socială Podu Iloaiei.

Valoarea totală a investițiilor se ridică la 48.777.244,15 lei, iar banii vor fi solicitați din bugetul de stat, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

„Prioritizăm orice proiect prin care vom putea să creștem calitatea serviciilor medicale pentru copii, adulți și vârstnici. Sănătatea nu are preț. Niciun efort și nicio investiție nu sunt prea mari pentru a îmbunătăți infrastructura medicală și a ne îngriji de sănătatea ieșenilor. Astăzi am făcut un pas important pentru a susține modernizarea și dotarea unităților medico-sociale în care sunt îngrijite persoanele vârstnice aflate în situații de risc. Putem vorbi cu adevărat de un județ dezvoltat doar dacă fiecare categorie de cetățeni este deservită în cel mai bun mod cu putință, iar eforturile noaste constante sunt îndreptate în această direcție’’, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *