Celebrul magazin universal Bucovina din Suceava a fost cumparat de unul dintre fratii Mandachi si va fi transformat in mall

magazin bucovina

Tranzactie bomba pe piata imobiliara din Suceava. Potrivit Monitorul de Suceava, cunoscutul magazin universal Bucovina din Suceava a fost cumparat de Andrei Mandachi, fratele geaman al lui Stefan Mandachi. Acesta intentioneaza sa-l transforme in mall.

„Magazinul Bucovina este un simbol pentru Suceava și pentru suceveni. De aceea tratez cu respect acest complex comercial, care este parte a istoriei recente a Sucevei și se identifică atât cu Suceava, cât și cu sucevenii. Vreau să-iredauacestui magazin faima de altă dată, dar la nivelul cerințelor actuale. Imobilul are un potențial enorm, este în zona ultracentrală a Sucevei, este un reper pentru întregul județ, iar dacă voi implementa tot ce mi-am propus, noul Bucovina Mall va avea un succes fulminant. O transformare radicală, în bine, pentru comunitatea suceveană”, spune Andrei Mandachi, noul proprietar al cunoscutului complex comercial.

Magazinul a fost deschis in anul 1971 este situat in centrul municipiului Suceava, aproape de Parcul Trandafirilor, sediul BNR si Muzeul Bucovinei.