Cele mai importante crame românești VIN la Târgul de Vinuri Auchan, ediția a XII-a

Sharing is caring!

În perioada 16-29 septembrie 2020, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri. Anul acesta, evenimentul reunește peste 300 de sortimente la raft, atent selecționate de Auchan, dintre care 70 de vinuri introduse în premieră în retail.

Cramele românești prezintă peste 200 de vinuri din România, cărora li se alătură o colecție de 30 de articole franțuzești, provenite din cele mai importante zone viticole din Franța. Toate acestea, precum și produse complementare servirii vinului, sunt disponibile și pentru comandă online pe www.auchan.ro.

Printre noutățile ediției din acest an se numără introducerea la raft a 70 de etichete disponibile până acum doar în segmentul HoReCa. Această selecție cuprinde vinuri provenite de la 13 crame din România și Republica Moldova: Chateau Vartely, Domeniile Averești, Cotnari, Crama Mircești, Sarica Niculițel, Viile Budureasca, Corcova, Jidvei, Domeniile Panciu, Gitana Winery, Bolovanu șiVincon.

De asemenea, târgul organizat de Auchan va cuprinde și 30 de sortimente franțuzești, de la crame originare din Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire, Gourgogne, Rhone, Gascogne si Provence.

Astfel, clienții vor putea regăsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roșii sau rose, din diverse soiuri, atât producții locale – de la peste 30 derame autohtone de renume, din cele mai importante regiuni viticole din țară, precum și vinuri internaționale.

Pe lângă oferta de băuturi, cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri din Auchanaduce în atenția pasionaților și o gamă largă de produse asociate consumului de vin, printre care pahare speciale pentru fiecare tip de vin, carafe, decantoare, tirbușoane, platouri și frapiere. Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online din magazinul online Auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

shares