Cel mai frumos spațiu verde din Tomești

Stefan Timofte

Reamenajarea spatiilor verzi din ultima perioda, de la Tomesti a adus si implicarea cetatenilor. Acestia si-au dat interesul, au udat si au ingrijit spatiile verzi, au curatatii pomii si chiar si-au realizat propriile gradini in preajma locuintelor.

Avem niste gradini, unde au iesit si oamenii, au iesit au tuns, au udat acest gard viu. In cartier am plantat, mii de copaci ornamentali, prunus, artar, am plantat 10 de mii, numai anul acesta am plantat peste 65 de mii de puieti de gard viu si asta facem de cativa ani. In jurul blocurilor am plantat acesti puieti care sunt un fel de gard viu, am plantat trandafiri, am plantat iarba, gazon.„, a declarat Stefan Timofte, primar comuna Tomesti.

Pe langa faptul ca tomestenii se implica in ingrijirea arealului verde realizat de primaria comunei, unii dintre ei isi creaza propriul spatiu verde si chiar fac modificari in scara blocului.

Primarul Tomestiului, Stefan Timofte, pentru sustinerea si motivarea cetatenilor in pastrarea unei comune curate si frumoase, va organiza anul viitor un concurs numit “Cel mai frumos spatiu verde din Tomesti”. Premiile vor fi in valoare de 10.000 de lei, iar banii trebuie folositi pentru amenjarea respectivelor spatii.