Cel mai amplu proiect de reabilitare a unui drum judetean din Vrancea a fost finalizat

Consiliul Judetean Vrancea a anuntat ca au fost finalizate si receptionate lucrarile la drumul judetean 205 E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri. Proiectul, in valoare de aproximativ patru milioane de euro a fost finalizat intr-un an de zile. Acesta a fost cel mai amplu proiect de reabilitare a unui drum judetean din judetul Vrancea.

Aceasta a fost cea mai mare investiție acordată prin PNDL pentru un drum județean din România si are o importanta speciala din punct de vedere turistic.

Adrian Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației: „Acest proiect este extrem de important pentru aceasta zona si pentru judetul Vrancea. Cred ca este unul dintre cele mai complexe proiecte de infrastructura rutiera„.

În satul Vizantea Mănăstirească, se construiește o bază de tratament a cărei finanțare, de aproape 31 de milioane de lei, este asigurată de Compania Națională de Investiții. Proiectul presupune construirea unui complex balnear cu o bază de tratament, utilizând apele minerale din zonă, recunoscute pentru proprietățile lor curative.

Dragoș Ciubotaru, Primar comuna Vizantea-Livezi: „Un drum extrem de important pentru comuna Vizantea-Livezi, mai exact in contextul dezvoltarii statiunii balneare din satul Vizantea Mănăstireasca„.

Locuitorii din comunele unde s-au facut lucrarile de modernizare spun ca proiectul este extrem de important pentru ei si ca ii ajuta in toate planurile. Drumul face legatura intre Soveja, Cîmpuri, Vidra, Lepșa spre judetul Brasov dar si cu Valea Zăbalei. In curand vor fi finalizate si cele trei poduri din cadrul proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *