Cea mai mare competiție de fotbal pentru copii a avut loc la Miroslava

La sfarsitul saptamanii trecute, mici fotbalisti din toata regiunea Moldovei s-au intrecut pentru marele trofeu. Al turneului Miroslava Youth Cup. 120 de grupe de copii și juniori din Iași, Vaslui, Botoșani și Suceava, și din Republica Moldova au participat la aceasta competitie. Emotiile au curs lant, atat pentru jucatori, cat si pentru parintii care au venit sa isi sustina copiii.

Aproximativ 1.800 de copii au participat la cea de-a doua ediție a turneului de fotbal Miroslava Youth Cup. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 30 august – 3 septembrie, organizatori fiind Clubul Sportiv Stiinta Miroslava și Primăria Comunei Miroslava. Duminica, sportivii Clubului Premier au jucat cu cei de la Politehnica Iasi. Lupta a fost stransa intre cele doua echipe care au dat gol dupa gol, iar cei de la Premier s-au calificat in finale.

A fost foarte bine, putin greu, la cornere nu stam prea bine pentru ca ei s-au antrenat foarte pe asta dar bine ca am castigat.

-Care a fost punctul vostru forte?

-Punctul nostru forte au fost Max cu Rachi pentru ca ei stiu in atac sa joace pase. a spus Matei Anastasiei, portar Clubul Sportiv Premier

Matei Spiridon, fotbalist Clubul Sportiv Premier:

L-am jucat destul de bine, nu ne-am complicat. Am stat numai pe ei, am pus presiune si am reusit sa le dam trei goluri.

Jucatorii spun ca lupta a fost una stransa pentru ca adversarii aveau o strategie bine pusa la punct, dar cu toate acestea, au reusit sa fie invingatori.

Teodor Cretu, fotbalist Clubul Sportiv Premier:

A fost un meci destul de greu, cu o echipa puternica.

A fost un joc greu. I-am presat, am pus presiune pe ei, nu i-am lasat sa treaca mult de jumatatea noastra. Au avut si ei noroc de cateva goluri. Au noroc cu numarul 23 pentru ca au un fundas inalt si da bine cu capul. Am dat un asist. Eu sunt atacant stanga. a spus Justin Ciubotariu, fotbalist Clubul Sportiv Premier

Meciurile s-au disputat pe Stadionul „Balciu” și Stadionul „Uricani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *