Ce sunt containerele modulare si la ce putem sa le folosim? (P)

container modular

Containerul modular este un container facut la comanda si personalizat pentru fiecare persoana, care poate fi unit cu alte containere pentru a foarma grupuri din containere in care se poate locui in ele in orice moment, sau se mai pot folosi ca si container pentru birou, container pentru santier, grup sanitar, etc.

Este facut sa asigure confort maxim atat iarna cat si vara si are o structura rezistenta, asamblata prin sudura, asigurand astfel rezistenta in timp si poate fi mutat de mai multe ori fara nici o problema.

Un container de locuit compus din unul sau mai multe containere va ofera avantajele unei case obisnuite, adica un container de inalta calitate, in care puteti beneficia de tot confortul, dar cu mult mai putina investitie. Dmt-Containers va ofera containere de locuit la preturile cele mai accesibile. Dimensiunile unui astfel de container pot varia, pot fi realizate dintr-un singur container sau mai multe asamblate intr-un intreg.

Containerele modulare oferite de DMT-Containers, sunt de inalta calitate la un pret foarte bun. Se pot extinde si cu alte module, pentru ultilizare pe termen lung si de ce nu, daca nu va mai doriti sa il folositi in puteti vinde.

Avantajele construirii unei case din containere

Constructii solide si durabile. In ciuda aspectului, containerul este materialul de constructie ideal. Datorita structurii solide pe care o au, sunt rezistente la foc si cutremure, dar si conditii meteo nefavorabile, fiind gandite in asa fel incat sa ofere confortul dorit exact ca si o casa obisnuita.

Usor de imbinat si modificat. Frumusetea caselor modulare consta in creativitatea pe care o permit. Combinatia elementelor este schimbarea care face din acest spatiu o adevarata locuinta. Chiar si asa, in comparatie cu casele obisnuite, casele din containere modulare sunt mai accesibile.

Disponibile in toata tara, la preturi accesibile. Containerele pot fi achizitionate de la diverse companii, iar preturile sunt mai mici in comparatie cu alte structuri.

Prin urmare exista multe motive pentru a alege aceste tipuri de constructii. Toti oamenii care doresc sa isi construiasca o casa ieftina, moderna si eficienta, dar intr-un timp foarte scurt, au toate motivele sa aleaga acest tip de locuinta din containere.

 Articol publicat de agentia sicmedia.ro