Ce se va întâmpla cu 800.000 de șoferi începând de pe 7 decembrie când expiră polițele RCA

acte necesare aviz medical soferi profesionisti

Peste 800.000 de șoferi încă mai au asigurări auto obligatorii emise de compania intrată în faliment în primăvară. Ce se va întâmpla cu ei după această dată.

Peste 800.000 de șoferi care mai au polițe RCA valabile, emise de compania Euroins, mai au doar cinci zile la dispoziție să-și facă o asigurare nouă, scrie Antena3.

Ce se va întâmpla cu 800.000 de șoferi începând de pe 7 decembrie când expiră polițele RCA

Compania a rămas fără autorizație în primăvară, când autoritățile au descoperit probleme în dosarele respinse și lipsa fondurilor pentru despăgubiri.

Șoferii care au încheiate polițe de asigurare cu compania Euroins riscă amenzi între 1000-2000 de lei sau chiar reținerea certificatului de înmatriculare.

Asta dacă după data de 7 decembrie nu vor încheia polițe de asigurare cu o altă companie.S-a ajuns în această situație după ce Euroins a intrat în insolvență, deși Autoritatea pentru Supravegherea Financiară (ASF) a dat un răgaz șoferilor, de trei luni, șoferilor.Începând cu 7 decembrie, aceștia vor fi nevoiți să încheie polițe de asigurare cu alte companii, în caz contrar, nu vor mai putea circula pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *