Ce sancțiune a primit suporterul român care a intrat pe teren la meciul România – Ucraina. L-a îmbratisat pe Stanciu

Meciul România – Ucraina, încheiat cu 3-0 pentru tricolori, a fost plin de momente memorabile. Suporterii români au făcut un adevărat spectacol pe Allianz Arena din Munchen.

În minutul 73 al meciului, un suporter român a părăsit tribuna și a reușit să intre pe teren. Acesta s-a dus direct la Nicolae Stanciu, cel care a deschis scorul pentru România în minutul 29, cu scopul de a-l îmbrățișa.

Suporterul a fost însă escortat rapid de forțele de ordine și condus în afara stadionului.

Florin din Urziceni este protagonistul acestui moment, conform Fanatik. Pentru abaterea sa, acestuia i s-a interzis participarea la toate meciurile de la EURO 2024.

„Nu regret interdicția, este numai pentru EURO. Am făcut-o din instinct”, a spus suporterul român pentru Fanatik.

Un alt suporter român a coborât pe gazon în minutul 86 al meciului România – Ucraina, chiar în momentul în care Nicolae Stanciu părăsea terenul în aplauzele suporterilor, fiind înlocuit pe final cu Bogdan Racovițan.

Și acest suporter a vrut să dea mâna cu Stanciu, însă forțele de ordine nu l-au lăsat.

Un astfel de incident a avut loc și la meciul Italia – Albania, scor 2-1, în prima etapă a Grupei B. Un fan a coborât pe gazon cu un steag al naționalei Albaniei în mână. Arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul până la intervenția forțelor de ordine.

România a învins Ucraina cu un halucinant 3-0, la primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal 2024. Cel mai bun meci făcut de actuala generație egalează, totodată, cel mai bun rezultat din istoria naționalei la Euro. În 2.000, România bătea Anglia cu 3-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *