Ce mai fura iesenii din magazine: ciocolata, unt sau conserve de peste

catuse

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizați de reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că au surprins o tânără, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că o tânără, de 25 de ani, din comuna Miroslava, ar fi intrat într-un magazin, din municipiul Iași și ar fi sustras mai multe bunuri (ciocolată, deodorant, detergent, unt), cauzând un prejudiciu de aproximativ 80 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat reprezentanților societății. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați de reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că au surprins un bărbat, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Iași, ar fi intrat într-un magazin, din municipiul Iași și ar fi sustras produse alimentare (conserve de pește), cauzând un prejudiciu de aproximativ 25 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat reprezentanților societății. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă.