Ce jocuri de cazino să joci pentru distracție?

Nu poți să te plictisești niciodată când îți deschizi cont la un cazino online. Asta pentru că nici măcar nu e nevoie să joci pe mize reale pentru a te putea bucura de cele mai tari jocuri de cazino. Sloturi, mese de ruletă, blackjack sau baccarat stau la dispoziția ta 24 de ore din 24.

Sloturi

Acțiune rapidă, câștiguri masive, în special la sloturile cu jackpot, și distracție cât cuprinde. Cam acestea sunt ingredientele dacă alegi să intri pe sloturi pe site-urile de online casino. Să te joci la păcănele nu necesită cine știe ce skill. Trebuie doar să setezi miza și să apeși pe butonul de rotire. Restul depinde doar de un RNG (Random Number Generator). La unele cazinouri online licențiate te poți juca și pe bani virtuali, fără să fie nevoie să depui fonduri reale.

Sunt deja câteva sloturi care au devenit un fel de “cult classic” printre jucătorii români de cazino. Enumerăm aici, desigur, Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Sizzling Hot ori Shining Crown, cele mai căutate pacanele gratis EGT (acum numit Amusnet). Dar zi de zi apar jocuri noi pe fiecare site de păcănele, cu o grafică de ultimă generație care te va da pe spate.

Ruleta

Ruleta este un joc de cazino care datează din secolul XVIII, din Franța. De-a lungul istoriei, a devenit extrem de populară și pentru că era jucată, în principiu, de aristocrație. În prezent, ruleta este accesibilă oricărui jucător, mai ales în online. Sunt tot felul de mize la dispoziție, plecând chiar de la 0.10 RON, cum este cazul jocului Virtual Roulette, de la EGT. Pentru că nu este o masă cu dealer real, te poți juca și pe fise virtuale, doar de distracție.

Regulile pentru ruletă nu sunt deloc complicate, în special dacă ne referim la pariurile de bază. Tot ceea ce trebuie să reții este că tu mizezi pe numărul sau numerele preferate de pe ruletă, iar o bilă va pica la finalul rundei pe unul dintre numerele numerotate de la 0 la 36. Sunt diferite strategii pe care le poți implementa pentru a-ți valorifica mai bine șansele de câștig, ceea ce face din ruletă un joc foarte recreativ.

Blackjack

Denumit și “21”, blackjack nu este în totalitate un joc de noroc. Poate de aceea și generează atâta pasiune printre jucători. Da, nu controlezi ce cărți urmează să apară, dar poți adopta strategii și tu ești cel care hotărăște dacă să mai “tragă” o carte sau să se oprească. Dacă nu știi nimic despre blackjack, regula principală este să faci 21 din cărțile oferite de dealer sau să ai un total mai bun decât al acestuia, dar fără să depășești 21. Fiecare carte are o anumită valoare.

Jocul e însă ceva mai complex decât atât. La fel ca la ruletă, și aici poți aplica anumite strategii valoroase. O rundă de blackjack nu durează, de obicei, mai mult de un minut.

Baccarat

Când e vorba de jocuri de cazino unde poți să “oprești” creierul și doar să te bucuri de ce vezi pe ecran, baccarat e jocul ideal. Asta pentru că absolut nimic nu depinde de tine. Trebuie doar să obții o valoare de 9 sau cât mai apropiată de aceasta din cele două cărți trase pentru Jucător sau Bancher.

Mai sunt câteva particularități, în funcție și de tipul de masă la care te bagi, dar distracția la baccarat stă tocmai în aceste reguli de bază foarte simple. Tu plasezi miza, alegi pariul și de restul se ocupă dealerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *