Cazuri socante in Suceava! O educatoare si un profesor au fost arestati pentru agresiuni sexuale

Cazuri socante in judetul Suceava, unde o educatoare de 51 ani din Bosanci si un profesor de 59 ani din Costana au fost arestati 30 zile pentru agresiuni sexuale.

Povestea educatoarei a iesit la iveala in luna decembrie a anului trecut. La data de 06.12.2021, femeia a sesizat faptul că autoturismul proprietate parcat în fața blocului a fost incendiat. In cursul zilei de 17 decembrie a fost identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore care ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale.

Aceasta a fost acuzata de tatal minorelor de 3 si 7 ani ca le-a bagat degetele in vagin. De acelasi tratament ar fi avut parte si o alta fetita de 7 ani. Anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul educatoarei și la grădiniță, iar ieri dimineață au reținut-o pentru 24 de ore. Femeia a fost prezentata Judecătoriei Suceava, iar pe numele ei a fost emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală si rele tratamente aplicate minorului.

De asemenea, un profesor de biologie si muzica de la scoala din Costana a fost arestat pentru 30 zile. Acesta a abordat o eleva de 14 ani careia i-a facut avansuri sexuale. Fata a inregistrat discutia si le-a prezentat-o parintilor care au alertat in aceasta saptamana Politia. Ieri, barbatul a fost retinut pentru 24 ore iar magistratii au decis arestarea acestuia pentru agresare sexuala si racolare de minori in scopuri sexuale.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!