Caz ireal in Republica Moldova. O fetita de 11 ani a nascut

Situatie revoltatoare in Republica Moldova dupa ce o fetita in varsta de 11 ani a nascut. Cazul a devenit cunoscut in luna decembrie a anului trecut cand un centru de sanatate din raionul Calarasi a alertat autoritatile ca minora este insarcinata.

La o luna dupa ce s-a aflat despre situatia ei, aceasta a nascut un copil perfect sanatos. Tanara a primit consiliere psihologica dar in acelasi timp a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, principalul suspect fiind considerat tatal vitreg al copilei. Barbatul a respins atunci orice acuzatie doar ca procurorii au solicitat un test de paternitate si mai multe expertize. De altfel, suspectul in varsta de 46 ani a fost retinut la sfarsitul lunii ianuarie si se afla in arest.

„Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN, însă în corespundere cu principiul confidențialității urmăririi penale, acestea nu pot fi divulgate.Urmărirea penală continuă, urmând a fi recepționate și rezultatele altor expertize dispuse. Procuratura Generală asigură că se întreprind toate acțiunile relevante pentru justa soluționare a cauzei”, a spus Violina Moraru.

Potrivit TV8.md, rezultatele il indica pe tatal vitreg al fetei drept tata natural al bebelusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *