Caz incredibil la Galaţi: Un șofer și-a dus mașina la fier vechi după ce a accidentat grav un pieton. Bărbatul a părăsit locul faptei, imediat după incident

Politia-Rutiera-640x400

Caz incredibil în Galaţi. Un bărbat care a lovit cu maşina un pieton, a fugit de la locul incidentului şi a dus apoi autoturismul la fier vechi ca să-şi ascundă urmele. Între timp, victima sa a ajuns la spital, în stare gravă.

Şoferul este din Galaţi, are 23 de ani şi a fost identificat ieri de poliţişti. Tot ieri, anchetatorii au găsit şi maşina implicată în accident, maşină de care acesta a încercat să scape. S-a dus împreună cu proprietarul de drept şi au vândut-o la un centru de dezmembrări, acolo au găsit anchetatorii maşina, la acel centru de dezmembrări, şi au ridicat probele necesare.

Cât despre şofer, a fost reţinut în cursul zilei de ieri, iar astăzi fost emis pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. Victima este în spital, în stare gravă, internată la terapie intensivă. Bărbatul are 83 de ani şi a fost lovit în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, deşi în acea zonă se află şi o trecere de pietoni.

Ceea ce s-a întâmplat este de fapt este că şoferul, după impact, nu a frânat absolut deloc şi a continuat drumul, iar poliţiştii au fost nevoiţi să urmărească camerele de supraveghere din zonă şi alte fotografii surprinse în oraş pentru a ajunge la şofer şi la locul în care a fost abandonată maşina.