Caz ciudat la Iasi. Cadavru mancat de caini descoperit in Copou

foto_politia

Poliţiştii ieseni au in derulare o anchetă după ce cadavrul unei femei de 78 de ani a fost găsit lângă o clădire dezafectată, în cartierul Copou din Iaşi, după câteva săptămâni de la externarea acesteia din spital.

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un cadavru lângă o clădire dezafectată din zona rezidenţială Copou. Aceeaşi persoană a semnalat faptul că animalele devoraseră parţial corpul victimei.

Ioana Bustiuc, purt.cuv. IPJ Iasi: “Am fost sesizati prin apel 112 de catre un barbat cu privire la faptul ca a gasit cadavrul unei persoane pe o strada din Municipiul Iasi. Politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat cadavrul persoanei stabilindu-se ca este vorba de o femeie de 78 de ani”.

Chiar in aceeasi zi, cu cateva ore inainte de descoperirea macabra, fiica victimei a anuntat politia ca mama ei nu a mai ajuns acasa dupa ce fusese externata din spital, in urma cu 3 saptamani.

“Anterior, in aceeasi zi fiica femeii s-a prezentat la politie si a anuntat ca mama sa a fost externata la mijlocul lunii martie si nu a revenit la domiciliu. In cauza a fost savarsit un dosar penal sub aspectul infractiunii de ucidere din culpa si s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Ioana Bustiuc, purt.cuv. IPJ Iasi