Vrei să fii antreprenor, cauți un START-UP cu investiții minime? Ⓟ

Liderul mondial în imobiliare caută parteneri pe plan local.

Fii antreprenor într-un parteneriat de tip win-win, într-o echipă cu peste 45 de ani de tehnici şi sisteme de lucru îmbunătăţite continuu şi „O tranzacţie imobiliară la fiecare 30 de secunde, la nivel mondial!”

Începe-ți business-ul aici!

Iți propunem:
– să ai propriul business, având suportul celei mai tari echipe de imobiliare din lume;
– să beneficiezi de educație continuă, o adevarată școală de afaceri, într-un birou modern;
– să îți faci programul cum dorești şi să generezi venituri constante;
– să te dezvolți într-un domeniu complex și dinamic, beneficiind de puterea unui brand internațional.
– să devii persoana care găseşte soluţii, nu doar probleme;
– să îţi construiești independenţa/siguranţa financiară pe termen lung;
– să participi la evenimente de top/ întâlniri/ networking;
– promovare excelentă;
– instrumente şi mediu de lucru profesionale, comisioane mari, proprietăţi de vânzare atrase de către birou;
– bibliotecă şi materiale video preţioase, prezentări şi cursuri pe teme de dezvoltare personală, marketing, vânzari, management, etc;
– un business profitabil pe termen lung, în care eşti propriul tău şef;

Cum funcţionează?

E simplu: “Ion, colegul nostru, are un sistem pe care îl urmează. Sună zilnic 10 clienţi. Din 10, se întâlneşte cu 5. Ion listează o proprietate pe săptămână, adică 4 pe lună. Din 4, vinde 2 sau 3. În funcţie de valoarea proprietăţilor vândute, Ion încasează în medie un comision lunar de 3.000 euro! Fii inteligent, fii ca Ion!”

Biroul Imobis îţi pune la dispoziție toată infrastructura necesară și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru atragerea în portofoliu şi vânzarea imobilelor la cel mai bun preţ posibil și în cel mai scurt timp.

„Este foarte important să crezi în tine și să te implici! Contează mai putin ce faci acum, ce experiență sau profesie ai.Vorbim despre un plan pe termen lung care se adresează tuturor celor ce vor să construiască ceva pe cont propriu. Cei peste 45 de ani de tehnici şi sisteme de lucru îmbunătăţite continuu garantează că lucrezi alături de cei mai tari colegi din lume”, explică Ionuț MIHAI, Owner RE/MAX Imobis.

 Câștigă comisioane de peste 45.000 de euro tranzactionand proprietati din portofoliul nostru!

Iată cateva proprietăți pentru care echipa Imobis are contract de exclusivitate la vânzare și pe care oricine le va vinde,va obține comisioane garantate:

– Copou House, o vilă luxoasă de 790 mp utili şi 1.420 mp teren în Copou, preţ 820.000 Euro, comision ~ 14.000 Euro;

https://www.remax.ro/anunt/19234/copou-house

– Ecotur Resort, afacere la cheie în Ceahlău (jud. Neamţ). Complexul turistic are 2300 mp utili pe o suprafață de 18.000 mp teren, pret 850.000 Euro, comision ~ 16.000 Euro;
https://www.remax.ro/anunt/20538/afacere-la-cheie-ecotur-resort

– Hală industrială cu teren în CUG – Iași. 7678 mp teren cu 3286 mp construcţii industrial, preţ 1.000.000 Euro cu TVA inclus, comision ~ 20.000 Euro.
https://www.remax.ro/anunt/21474/7678-mp-teren-cug-cu-3286-mp-constructii-industriale

Comision zero pentru cumpărător!

La RE/MAX Imobis avem comision 0 pentru cumpărător şi astfel îi atragem pe toţi cei interesaţi, plătind totodată procent din comision oricui aduce clienţi calificaţi. În felul acesta, accesăm „toată piaţa” şi negociem/licităm pentru proprietar, cel mai bun preţ.

„Misiunea noastră este să tranzacţionăm proprietăţile la cel mai bun preţ posibil şi în cel mai scurt timp, să oferim servicii imobiliare excepţionale şi să fiţi încă unul dintre clienţii noştri fericiţi!”

Despre RE/MAX
Modul în care noi facem consultanță imobiliară se bazează pe o experiență de peste 45 de ani de creștere continuă și milioane de tranzacții încheiate cu succes. Având cei mai multi clienţi fericiţi şi o tranzacţie la fiecare 30 secunde, „RE/MAX este liderul mondial în imobiliare”, cu o rețea de peste 123.000 de agenți activi pe mapamond, prezenți în peste 100 de țări şi 5 continente.

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX!

 Scrie-ne la imobis.iasi@remax.ro şi hai să facem business!

 

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!